06-13329113 info@debontedrie.nl

Jaleque OC (Latino x Marques)

Deze Black Beauty is goedgekeurd voor de dekdienst. Jaleque heeft 3 goede gangen, vooral de galop is om van te watertanden! Hij laat erg veel aanleg zien voor het verzamelde werk en de wissels.

Jaleque OC is een vriendelijke, stoere Lusitano hengst die imponeert met zijn mooie barokke uiterlijk. Hij is cool van karakter en gaat door het vuur voor zijn ruiter. Jaleque is Internationaal WE 4 Masterclass geklasseerd. Ook in de dressuur is Jaleque fijn te rijden. Hij is officieel Z2 geklasseerd, maar thuis verder doorgetraind. Hij loopt op ZZ- licht niveau. De wissels beheerst hij als geen ander, waarbij ook alle series geen enkel probleem zijn. Op stal gedraagt hij zich voorbeeldig. Kortom een fijne allrounder met een top instelling en top karakter, met bovendien de looks! Jaleque is röntgenologisch 100% goed en is getest op CEM.

 

 

 

Dekgeld Jaleque OC

Dekgeld voor Jaleque OC bedraagt 1000 euro

Vaste kosten: 250 euro
Bij dracht: 750 euro

Prijzen zijn exclusief 9% BTW
Jaleque OC dekt uitsluitend via KI.(vers)
Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze dekvoorwaarden van toepassing.
De algemene voorwaarden kunnen op onze website www.debontedrie.nl nagelezen worden, of worden u bij aanvraag toegezonden.

Het dekseizoen eindigt op 15 augustus 2024

Dekvoorwaarden Jaleque OC

Stal de Bonte Drie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, ziekte of letsel van mensen, dieren, vervoermiddelen of anderszins
Gaarne vooraf aan de eerste inseminatie een kopie van het stamboekpapier en uw eigen gegevens zoals adres etc. overleggen
Alle dekgelden zijn exclusief btw en eventuele koerierskosten
Vooraf aan de eerste inseminatie volgt de volledige rekening van 1000 euro excl. BTW.  Blijkt uw merrie achteraf toch niet dragend, dan retourneren wij, na ontvangen van een ondertekende gustverklaring van de dierenarts tot 01-10-2024 de dekgeld rekening van 750 euro.

Het dekseizoen eindigt op 15 augustus 2024

Nakomelingen

 

Talianthe.

Prachtig en stoer merrie veulen van Jaleque OC, uit de KWPN merrie Brianthe

nl_NL