06-13329113 info@debontedrie.nl

Jaleque OC (Latino x Marques)

Deze Black Beauty is goedgekeurd voor de dekdienst. Jaleque heeft 3 goede gangen, vooral de galop is om van te watertanden! Hij laat erg veel aanleg zien voor het verzamelde werk en de wissels. 

Jaleque OC is een vriendelijke, stoere hengst die imponeert met zijn mooie barokke uiterlijk. Hij is cool van karakter en gaat door het vuur voor zijn ruiter. Sinds 2021 is hij onder het zadel bij Marco Boavista. In zeer korte tijd reed deze combinatie Working Equitation Master Class op internationaal niveau! Ook in de dressuur is Jaleque fijn te rijden. Hij loopt op ZZ- licht niveau (nog niet officieel gestart) de wissels beheerst hij als geen ander, waarbij ook alle series geen enkel probleem zijn. Op stal gedraagt hij zich voorbeeldig. Kortom een fijne allrounder met een top instelling en top karakter, met bovendien de looks!

 

Dekgeld Jaleque OC

Dekgeld voor Jaleque OC bedraagt 1000 euro

Vaste kosten: 250 euro
Bij dracht: 750 euro

Prijzen zijn exclusief 9% BTW
Jaleque OC dekt uitsluitend via KI.(vers)
Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze dekvoorwaarden van toepassing.
De algemene voorwaarden kunnen op onze website www.debontedrie.nl nagelezen worden, of worden u bij aanvraag toegezonden.

Het dekseizoen eindigt op 15 augustus 2022

Dekvoorwaarden Jaleque OC

Stal de Bonte Drie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, ziekte of letsel van mensen, dieren, vervoermiddelen of anderszins
Gaarne vooraf aan de eerste inseminatie een kopie van het stamboekpapier en uw eigen gegevens zoals adres etc. overleggen
Alle dekgelden zijn exclusief btw en eventuele koerierskosten
Vooraf aan de eerste inseminatie volgt de volledige rekening van 1000 euro excl. BTW. Tijdens het dekseizoen kan er maximaal 4x geprobeerd worden.
Blijkt uw merrie achteraf toch niet dragend, dan retourneren wij, na ontvangen van een ondertekende gustverklaring van de dierenarts tot 01-10-2022 de dekgeld rekening van 750 euro.
Het dekseizoen eindigt op 15 augustus 2022

nl_NL