06-13329113 info@debontedrie.nl

Chanel

 Chanel beschikt over 3 zeer goede gangen. Ze maait niet en heeft veel ruimte in de passen.

Verder heeft ze een prachtige kleur en is ze voor een PRE merrie flink aan de maat. Ze meet nu al 1.60m en groeit natuurlijk nog wel even door.

Haar vader is onze eigen Dante Jl ( van de bekende Spaanse fokkerJavier Larossa). Dante is de schimmel hengst te zien op de laatste 2 foto’s in deze advertentie.
De vader van haar moeder is Don Enamorado. Deze hengst loopt in Nederland ZZ Zwaar.

Chanel is recent (13-08-2020) klinisch en rontgenologisch goedgekeurd, met 24 foto’s. Overkeuren is geen probleem, kosten koper.

Ze heeft een fijn meewerkend karakter, maar is wel pittig. Zeker geen slome tante. Ze komt dagelijks in handen. Chanel is gewend om overdag in de wei te staan en ’s nachts op stal. Ze loopt braaf mee aan het halster, kan vast staan op de wasplaats en ze geniet van een heerlijke poetsbeurt. Ze krijgt dagelijks haar vliegendeken en vliegenkap op, dit is allemaal geen probleem. Verder is ze natuurlijk nog niet veel gewend.

Dit zou ook een super interessante merrie zijn om mee te fokken. Ook voor de pilot die momenteel loopt van het KWPN. Hierbij kun je haar laten dekken door een KWPN hengst en dan krijg je een vol KWPN papier bij het veulen.

Uiteraard is Chanel altijd keurig op tijd ingeënt , ontwormt en bij de hoefsmid geweest.

 

    nl_NL